Υποτιμήστε μας!

  Δεν γίνεται κανείς γελοίος με τις ιδιότητες που έχει, αλλά με τις ιδιότητες που προσποιείται ότι έχει. Και όταν κάποιος προσποιείται ότι είναι Κύριος, ένας πραγματικός Κύριος θα του απαντά με κάθε τρόπο. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Γράφει ο Πράσινος Δικαστής.

  Και με Αϊτόρ και χωρίς Αϊτόρ. Και με Μπρινιόλι και χωρίς Μπρινιόλι. Με γκολτσή επιθετικό και χωρίς γκολτσή επιθετικό. Με κάθε δυσκολία που θα βρεθεί στον δρόμο μας. Πάντα στην κορυφή ή πάντα κοντά σε αυτή. Κανείς δεν είπε πως ο πρωαθλητισμός είναι εύκολος και κανείς δεν εγγυάται πως στο τέλος θα τερματίσεις πρώτος. Έχεις, όμως, τον άνθρωπο που έχει μεταλαμπαδεύσει στους παίκτες αυτό που πρέπει. Να είναι μαχητικοί μέχρι τέλους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους, ό,τι κι αν συμβεί. Αυτό είναι ο φετινός Παναθηναϊκός, αυτό έχει δημιουργήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αυτό θέλουν να γκρεμίσουν όλοι όσοι το θαυμάζουν απ’ έξω. Δημοσιογράφοι, οπαδοί και άνθρωποι που δεν μπορούν να αποδεχθούν πως η ομάδα με αυτό το μπάτζετ, με το μικρό σε βάθος ρόστερ, με αυτή τη διοίκηση, κάνει πρωταθλητισμό. Φίλαθλοι που στην πρώτη γκέλα στήνουν στη γωνία ακόμη και τον Ιβάν, τον άνθρωπο που τους έφερε ξανά στο γήπεδο για να δουν τον Παναθηναϊκό τους. Τον Παναθηναϊκό ΜΑΣ.

  Κάτω τα χέρια σας από τον Ιβάν. Ό,τι κι αν γίνει, όποιο αποτέλεσμα κι αν προκύψει, η ομάδα χρειάζεται στήριξη μέχρι τέλους. Πρώτος απ’ όλους πικράθηκα από την ισοπαλία με τον Βόλο, αλλά έχω κατανοήσει πως η τωρινή ταυτότητα του Παναθηναϊκού θα χάνεται κόντρα σε αυτούς τους αντιπάλους. Όταν χτίζεις μία ομάδα με περιορισμένο ρόστερ, οφείλεις να διαβάσεις το πού είσαι δυνατός και το πού υστερείς, έτσι ώστε να αξιοποιήσεις τα προτερήματά σου και να μπαλώσεις όσο γίνεται τα μειονεκτήματα. Το ρόστερ έχει ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά τους λιγότερους συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία, αλλά ενδεχόμενες γκέλες δεν πρέπει να σας κάνουν να ξεχνάτε που ήμασταν και που είμαστε. Απαιτείται χρόνος να χτίσεις αυτό που ονειρεύεσαι. Αυτό που ήσουν και μπορείς να ξαναγίνεις υπό τις οδηγίες αυτού του ανθρώπου.

  Η αρχή έγινε πέρυσι από το πουθενά και η συνέχεια είναι φέτος με τον πρωταθλητισμό. Η δίψα που υπάρχει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, είναι τέτοια που μπορεί να λειτουργήσει και εις βάρος της ομάδας, όπως συνέβη με τα σχόλια και τις αντιδράσεις μετά την ισοπαλία με τον Βόλο. Σας κατανοώ όλους, έναν προς έναν. Μην αφήσετε όμως τους εαυτούς σας και τη δίψα σας να επηρεάσει τη στήριξή σας σε αυτόν τον άνθρωπο. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα είμαστε εδώ για να τα απολαύσουμε. Αφήστε τους άλλους να γράφουν τις παπάτζες τους, να εκφράζουν την απέχθειά τους και την ασέβειά τους στον πιο αυθεντικό προπονητή του πρωταθλήματος, σε έναν πραγματικό ΚΥΡΙΟ.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια