Ζαχίντ για Παναθηναϊκό: «Βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση»!

Ο Ζαχίντ σε συνέντευξή του στην Νορβηγική ιστοσελίδα «Nettavisen Sport» μίλησε για το πέρασμα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του Ζαχίντ:

«Δεν γνωρίζω όλη την ιστορία, όμως ξέρω ότι οι οπαδοί δεν ήταν χαρούμενοι με όσα έκανε και όσα κάνει ο ιδιοκτήτης για το σύλλογο. Επίσης δεν είχαμε πετύχει και κάτι ιδιαίτερο με τα αποτελέσματα. Κάναμε κάποια καλά ματς και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη δεύτερη θέση, όμως αποτύχαμε. Σε κάποια παιχνίδια οι φίλαθλοι ήταν εκεί και είχαμε πάνω από 30.000 κόσμο, όμως είναι μια περίεργη κατάσταση».

«Βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση. Οι οπαδοί δεν είναι χαρούμενοι με τον ιδιοκτήτη και δεν έρχονται όλοι στα παιχνίδια. Όταν πρωτοπήγα, όλοι μιλούσαν άσχημα για τον ιδιοκτήτη. Σε εκείνα τα μέρη αισθάνεσαι την πίεση. Ο κόσμος έρχεται στην προπόνηση για να ζητήσει εξηγήσεις όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα και τα… ακούς. Κάναμε κακή εκκίνηση στη σεζόν και μας έκαναν να το καταλάβουμε. Μου άρεσε λίγο. Το είχα συνηθίσει από την Κύπρο, ωστόσο στην Ελλάδα ήταν σε άλλο επίπεδο. “Στη Νορβηγία δεν αισθάνεσαι ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο πολύ, όπως εδώ. Σε αντίθεση με τη Νορβηγία, εδώ (στην Ελλάδα) έρχονται στην προπόνηση και πρέπει να καθίσεις και να τους ακούσεις. Περίπου 20-30 άτομα βρίσκονται μπροστά σου και λένε αυτό που πιστεύουν, ώστε να εκφράσουν τις σκέψεις τους. Αυτό έγινε και σε μας. Δεν μας άξιζε το ξεκίνημα που κάναμε στη σεζόν και μετά έζησα αυτή την εμπειρία».