Ζέκα: «Δεν αρκεί μια συγγνώμη στον κόσμο μας»!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν δυσαρεστημένος λόγω της ήττας του τριφυλλιού από τον Ολυμπιακό στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν πολύ κακό αυτό που συνέβη. Δεν είναι αρκετό να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε ως το τέλος, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Δεν είναι αρκετή η συγγνώμη για τους οπαδούς μου. Το ξέρω, το καταλαβαίνω, αλλά είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε τώρα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Στη συνέχεια, είπε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο από εδώ και πέρα. Αλλά έχουν παιχτεί 8 παιχνίδια και όσο είναι ανοιχτό μαθηματικά το πρωτάθλημα, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ματς σαν να μπορούμε να το γυρίσουμε! Και αυτό δεν το λέω σαν αρχηγός, το λέω εκπροσωπώντας όλη την ομάδα. Θα παλέψουμε».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...