Ζέκα: «Θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό»

  Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο «Sport 24» για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στο αγαπημένο του… τριφύλλι.

  Αποσπάσματα από όσα είπε ο πρώην «πράσινος»:

  Φαντάζομαι σε ρώτησε κάποια πράγματα (σ.σ. ο Μπιέλ). Τι συμβουλές του έδωσες; Για το κλίμα, τα ντέρμπι και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

  «Μιλήσαμε για την Ελλάδα, με ρώτησε πώς είναι να ζει κάποιος εκεί και εγώ του είπα ότι είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με την Δανία. Ότι εκεί έχει ήλιο κάθε μέρα και θα περάσει πολύ καλά. Με ρώτησε και για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέρω πολλά. Το μόνο που του είπα, είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ότι σίγουρα θα τα πάει καλά εκεί. Εννοείται βέβαια πως του είπα κιόλας ότι ‘περιμένω ο Παναθηναϊκός να είναι μπροστά σου’ (γέλια)».

  Θα σκεφτόσουν την επιστροφή σου στην Ελλάδα ή το έχεις βγάλει από το μυαλό σου; Πέρασες πολλά χρόνια εδώ και δέθηκες με τον Παναθηναϊκό.

  «Δεν το έχω βγάλει από το μυαλό μου να επιστρέψω. Θα δούμε τι θα πει το μέλλον. Επέστρεψαν από έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός για δέκα μήνες και δεν μπορούσα να παίξω δύο σερί παιχνίδια. Πρώτα να είμαι καλά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου στην Κοπεγχάγη. Δεν κλείνω ποτέ την πόρτα για επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά μόνο για τον Παναθηναϊκό. Εκτός βέβαια αν μου κλείσει αυτός την πόρτα (γέλια)».