«Ζεστός για Βοτανικό ο Γιαννακόπουλος, το θέλει πολύ»!

  Συνέντευξη παραχώρησε η υπεύθυνη για τη Διπλή Ανάπλαση από την πλευρά τού Δήμου Αθηνών, Πόπη Δομάζου, δίνοντας απαντήσεις για το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

  Παρακάτω η συνέντευξη που παραχώρησε στο sportdog.gr:

  Κυρία Δομάζου, ποια είναι τα νεότερα που μπορούμε να πούμε για το θέμα τής Διπλής Ανάπλασης;

  “Είμαστε σε επικοινωνία και συζητήσεις, προχωράει το θέμα, είναι το δυνατό χαρτί του δημάχου η Διπλή Ανάπλαση, γιατί αγαπάει τον αθλητισμό και είναι φανατικός Παναθηναϊκός.

  Το έχει βάλει στόχο να φτιαχτεί το γήπεδό μας. Κάποιες στιγμές προχωράει, κάποιες φρενάρει λίγο αλλά τώρα είμαστε στη φάση που μέσα στον Ιούνη θα υπάρξουν ξανά ευχάριστα. Και ο κόσμος έχει κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και εγώ η ίδια είμαι που θέλω να προχωρήσει. Είμαι πιο πολύ Παναθηναϊκός από όλους αλλά είμαι και άνθρωπος που δεν μπορώ τα λόγια. Βήμα-βήμα να γίνονται πράξεις όλα όσα έχουμε πει”.

  Μπορούμε να μιλήσουμε για θέματα όπως η χρηματοδότηση του έργου;

  “Δεν μπορώ να πω πράγματα που δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο για την Αθήνα, που όντως χρειάζονται να λειτουργήσουν πολλά μαζί για να προχωρήσει. Δεν είναι εύκολο, αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με αριθμούς, σε αυτά τα θέματα ο δήμαρχος είναι ο πλέον αρμόδιος για να μιλήσει”. “Ζεστός ο Γιαννακόπουλος, το θέλει πολύ – Σύντομα θα έχουμε ευχάριστα”

  Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από την πλευρά του Γιαννακόπουλου;

  “Είναι ζεστός, το θέλει πολύ και ο πρόεδρος και όλη η ομάδα του. Αν θέλει μια ομάδα να πάει μπροστά πώς θα πάει χωρίς το δικό της γήπεδο; Αυτό ακούω και από τον πατέρα μου όλα τα χρόνια, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλος ο κόσμος με πλησιάζει, μου στέλνει μηνύματα κ.λπ. και περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει. Δεν αντέχουν άλλο. Όταν είσαι φίλαθλος θέλεις να έχει το δικό της γήπεδο μια μεγάλη ομάδα”.

  Η δική σας άποψη για το πλάνο ποια είναι;

  “Είμαι αισιόδοξη, θέλω να προχωρήσει και θα προχωρήσει. Θα κινηθεί το θέμα, είμαι κάθετη ότι θα γίνει το γήπεδο. Πρόκειται για ένα μεγάλο πρότζεκτ που έχει βάλει ως στόχο ο Δήμος και θεωρώ ότι σύντομα θα έχουμε νεότερα και ευχάριστα”.

  Τέλος, με την ευκαιρία της συνομιλίας μας, πείτε μας δύο λόγια για τον μεγάλο Μίμη Δομάζο.

  “Έρχονται όταν περπατάμε ή όταν είμαστε έξω για φαγητό οικογενειακώς και τον πλησιάζουν, του μιλάνε, οι περισσότεροι μάλιστα στον ενικό. Υπάρχει άνεση, είναι μαγεία αυτό που συμβαίνει, είναι τρομερά τα λόγια που ακούω να του λένε κι εκεί νιώθεις πολύ όμορφα. Από τις στιγμές που βιώνω, ειδικά με τις παρουσιάσεις του βιβλίου του από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, βλέπεις την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου. Ακούς φοβερές ιστορίες, ακόμα και από νέους, πιο νέους από εμάς, 15 ετών παιδιά που τον βλέπουν στο διαδίκτυο πώς έπαιζε. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει”.

  Πηγή: sportdog.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »