Ζητάει 50% αύξηση ο Βαρδινογιάννης για την Παιανία!

  Η πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη ζητάει 50% αύξηση για την ενοικίαση της Παιανίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για λογαριασμό των ακαδημιών.

  Οι ακαδημίες του «τριφυλλιού» έχουν αποχωρήσει από την Παιανία και έχουν μετακομίσει Κορωπί καθώς έχει λήξει η συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές όμως πολύ δύσκολα θα υπάρξει χρυσή τομή.

  Ο λόγος είναι πως η πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη φέρεται να ζητάει 50% αύξηση για την ενοικίαση της Παινίας, ποσό που κρίνεται απαγορευτικό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »