Ζοζεφίν Μπεργκ: Το τελευταίο χαρτί των πράσινων οπαδών! (pic)

  Το θέμα της αποχώρησης του Μάρκους Μπεργκ, όπως είναι λογικό έχει ενεργοποιήσει πολλούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να μεταπείσουν τον Σουηδό. Ένας απ’ αυτούς είναι και μέσω της συζύγου του, Ζοζεφίν Μπεργκ.

  Οι οπαδοί του τριφυλλιού εκτός από το instagram του Μπεργκ, όπου σχολιάζουν, προσπαθούν και με έναν διαφορετικό τρόπο να μεταπείσουν τον ίδιο να παραμείνει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα μέσω της γυναίκας του. Η Ζοζεφίν Μπεργκ διαθέτει λογαριασμό στο instagram κι όπως θα δείτε παρακάτω έχει κατακλειστεί από χιλιάδες σχόλια αγάπης.

  Δείτε την εικόνα:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »