«Ζω σε παράνοια» η απάντηση από τον Γιαννακόπουλο (vid)

Την στιγμή που οι φήμες σχετικά με τα διοικητικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκού έχουν χτυπήσει κόκκινο ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού απάντησε με… «παράνοια».

Πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε πως η οικογένεια Λάτση θέλει να συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τον Θεοδωρόπουλο με σκοπό να χτίσουν κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Την ώρα λοιπόν που όλοι κρέμονται από τα… social media του, ο ίδιος απάντησε με «Παράνοια».

Να υπερτονίσουμε πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει προβεί σε κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση των σεναρίων με μόνη αντίδραση του να είναι το παρακάτω στόρυ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.