Παναθηναϊκός και Μπόκα Τζούνιορς ανταλλάσσουν έγγραφα περιμένοντας παράλληλα την απόφαση του Αντρέ Τσάβες. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, Παναθηναϊκός και Μπόκα Τζούνιορς τα βρήκαν σε όλα με αποτέλεσμα να υπάρχει προφορική συμφωνία. Μάλιστα από χθες τα μεσάνυχτα μέχρι και αυτή την ώρα οι δύο ομάδες ανταλλάσσουν τα συμβόλαια έτσι ώστε η προφορική συμφωνία να μετατραπεί σε γραφτή.

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, οι Αργεντινοί ξεκαθάρισαν στους «πράσινους» πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους έτσι ώστε να πείσουν τον Αντρέ Τσάβες να πει το ναι στην πρόταση του Τριφυλλιού. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας σκοπεύει να συναντηθεί με τον παίκτη και τον μάνατζερ του για να συζητήσουν την προοπτική του Παναθηναϊκού.

Σε επικοινωνία με τον 26χρονο φορ ήρθε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος του ανέλυσε όλο το πρότζεκτ και του ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που αποφασίσει ο ίδιος να έρθει στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, θα αποτελεί την βασική κολόνα της ομάδας.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.