Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο Νταβίντ Πιζάρρο και ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι διακαείς πόθοι του Αντρέα Στραματσόνι, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει ως βασικούς στόχους του, τους δύο ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι είναι ο Παλάσιο (Ίντερ) και ο Πιζάρρο (Ρόμα-Φιορεντίνα), σύμφωνα με δημοσίευμα του ντι Μάρτζιο.

Αναλυτικότερα, ο Ιταλός δημοσιογράφος τόνιζε τις δυσκολίες της κάθε μεταγραφής, ενώ υποστήριξε πως παρά το γεγονός αυτό, ο Στραματσόνι δε θα παραδοθεί αμαχητί.

Σχετικά με τον Παλάσιο, η μεταγραφή του θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, διότι οι ”πράσινοι” ψάχνουν τον αντι-Πέτριτς. Η Ίντερ δεν προτίθεται να δανείσει εύκολα τον Αργεντίνο άσο. Αντ’ αυτού, προτείνεται ο Ρέι Μανάι, που είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό πέρυσι το καλοκαίρι.

Για τον Πιζάρρο, ο ντι Μάρτζιο δεν αναφέρει λεπτομέρειες.

Όπως και να ‘χει, ο Στραματσόνι ψάχνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές από τώρα, ώστε να φτιάξει τον Παναθηναϊκό της επόμενης χρονιάς και να τον κάνει σαφώς δυνατότερο από φέτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.