Γιουβέντους – Ολυμπιακός: Προγνωστικά ..αλλαγές και δυσκολίες

    prognostika champions_league ArxondasBEt

    Εβδομάδα ριζικών αλλαγών στην ελληνική ομάδα, που καλείται να βρει ισορροπία μετά από μια καταιγίδα.

    Η επάνοδος Λεμονή είναι εν πρώτοις μια θετική εξέλιξη και άλλωστε αυτό επεδίωκαν στου Ρέντη.

    Να ηρεμήσει η κατάσταση που δημιούργησε ο Κοσοβάρος για την οποία όμως είναι και άλλοι υπεύθυνοι μιας και έπρεπε να γνωρίζουν με τι ακριβώς έχουν να κάνουν.

    Δεν πήγε μόνος του εκεί ο απίθανος αυτός τύπος. Το πρόβλημα που εν τέλει δημιούργησε δεν είναι απλό και δεν λύνεται εύκολα.

    Ο κόουτς που εμπιστεύθηκαν οι διοικούντες έκανε την δουλειά για να περάσουν στους ομίλους, ρίσκαρε όμως τα μέγιστα και τους προετοίμασε με (μόνο ???) στόχο να είναι εκεί, αλλά κανείς να μην ξέρει τι θα γίνει σε όλη την υπόλοιπη σεζόν.

    Απολύθηκε και άργησε κιόλας γιατί δεν υπήρχε ομοιογένεια και κανένα ουσιαστικό πλάνο, αφού ο χαφ γίνεται μπακ, μένουν έξω δυο πλάγιοι και παίζει με αντίθετο πόδι παίκτης στην θέση τους, γενικώς συνέβαινε το έλα να δεις και ρώτησε να μάθεις.

    Μερικές από τις μεταγραφές μπορεί να μην είναι και οι καλύτερες λύσεις ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να κουμπώνουν επαρκώς, καθώς μια ομάδα λειτουργεί συνολικά και αποδίδει μόνο όταν είναι συμπληρωματική, ενώ οι συνθέσεις σε αρκετούς αγώνες ήταν για σεμινάριο αποφυγής.

    Βέβαια έχουν και οι παίκτες τα ..δίκια τους, μιας και δεν ήξερε κανείς σχεδόν που θα παίξει και παρέα με ποιόν, τι ρόλο θα έχει και τα πολύ απλά πράγματα που γίνονται σε όλες τις ομάδες.

    Η κατάσταση αποσύνθεσης που δημιουργήθηκε μετά το ΟΑΚΑ έχει πλέον αλλάξει, κυρίως σε θέμα ψυχολογίας, για τα υπόλοιπα σε αυτήν την φάση χρειάζονται πολλή τύχη και υπέρ τους συγκυρίες, για να τα βγάλουν πέρα σε αυτό το επίπεδο και εκεί που πάνε να παίξουν.

    Το να συμβεί το θαύμα και οι λίγες καλές τους μονάδες να κάνουν το καλύτερο τους ματς είναι άνευ λογικής και άλλο τι θα ήθελε ο καθένας και άλλο τι μπορεί να συμβεί. Μέχρι του να σκοράρουν στο ματς ίσως να είναι εφικτό, άντε και μερικοί εξ αυτών που έχουν κάποια προσόντα να καταφέρουν να αντισταθούν.

    Ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστεί με ορθολογικό σχηματισμό και όχι με τις ζωγραφιές του πολύ πρόσφατου παρελθόντος.

    Δεν αρκεί βέβαια αυτό για να αλλάξει αμέσως κάτι, είναι όμως στα συν όσο και αν είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι τέτοιο σε μια γενική κατάσταση που κυρίως βγάζει προβλήματα.

    Στο πρωτάθλημα θα έχουν καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά, αλλά στο κορυφαίο επίπεδο ούτε ο σερ Άλεξ δεν θα μπορούσε να κάνει το θαύμα.

    Ίσως είναι ποιο μαχητικοί λόγω κινήτρου νέας τεχνικής ηγεσίας, κάτι που σχεδόν πάντα συμβαίνει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, όμως δεν ξέρω πως θα καλύψουν τις αδυναμίες τους γιατί μέσα σε όλα έχουν και σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν. Και προφανώς δεν μπορούν να τις κρύψουν τώρα.

    Το κλίμα στις ερυθρόλευκες εξέδρες είναι πλέον καλύτερο, αποφορτίστηκε η κατάσταση, μέσα όμως στα αποδυτήρια οι μισθοφόροι από το Βέλγιο μπορεί και να αισθάνονται άβολα τώρα που έφυγε ο μέντορας τους και αυτό να δημιουργήσει και άλλα ζητήματα.

    Ο Λεμονής είναι έμπειρος, άλλωστε ποτέ δεν είχε προβλήματα διαχείρισης, το αν έμαθε παραπάνω σε τακτικές και το αν μπορεί να προσαρμόσει τα πλάνα του με αυτούς τους παίκτες είναι ένα ερωτηματικό που προς το παρόν μπορεί να έχει μόνο υποθέσεις ως απάντηση.

    Είναι ματς που εύκολα μπορεί να γίνει πολλά με λίγα ή και καθόλου για την μια πλευρά και αν είναι να ασχοληθεί κανείς ενδιαφέρον έχει μόνο ο αριθμός τερμάτων.

    Η απόδοση του διπλού στην Stoiximan είναι στο 22.00 !!! δεν έχει προηγούμενο, δεν θυμάμαι ποτέ απ΄ όταν ξεκίνησε το …σπορ μέσω των εταιρειών στοιχήματος στο διαδίκτυο για την συγκεκριμένη ομάδα να ξεπέρασε τα 16.00-17.00, ακόμη και στα χρόνια που ένα διπλό στην διοργάνωση έμοιαζε με απατηλό όνειρο.

    Η επιλογή μου είναι…

    … διαβάστε περισσότερα στον Άρχοντα του στοιχήματος

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια