Στον Παναθηναϊκό η διεθνής Καναδή Τζένιφερ Κρος!

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA, ο Παναθηναϊκός έκλεισε την κεντρική της Εθνικής Καναδά, Τζένιφερ Κρος σε μία ακόμα κίνηση από το… πάνω ράφι που πιθανότατα ολοκληρώνει το ρόστερ με στόχο την επιστροφή στους τίτλους.

    Οι «πράσινοι» με γρήγορες κινήσεις έκαναν δική τους την 29χρονη αρχηγό της εθνικής Καναδά, η οποία θα είναι πιθανότατα η κορυφαία στη θέση της στο επόμενο πρωτάθλημα του βόλεϊ γυναικών. Η Κρος έχει ύψος 1,95 μ. και συνεπώς θα βάζει… δύσκολα στις αντιπάλους της πάνω από το φιλέ.

    Η Κρος έχει καλό βιογραφικό και έρχεται στον Παναθηναϊκό για να κάνει τη διαφορά στη θέση της κεντρικού και να βοηθήσει το «τριφύλλι» να επιστρέψει στα πρωταθλήματα και σε αυτό το τμήμα. 

    Το βιογραφικό της:

    2009-13 Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν

    2014-15 Ένγκελχολμ

    2015-17 Δρέσδη

    2017-18 Ούτε Βουδαπέστης

    2018-20 Μάριτσα Πλόβντιβ

    2020-21 Σίστεμ Γέσιλουρτ

    H Κρος έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα, όμως «διψάει» για πολλούς ακόμα. Σε συλλογικό επίπεδο έχει πάρει 3 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα, ενώ σε επίπεδο εθνικών ομάδων μετράει μια κούπα στο Challenger Cup του 2019 με τον Καναδά.

    Επιπροσθέτως, έχει αρκετές διακρίσεις και σε ατομικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2014-15 ψηφίστηκε ως η καλύτερη κεντρικός του πρωταθλήματος Σουδηίας, αλλά και ως καλύτερη μπλόκερ. Στο περσινό challenge cup ψηφίστηκε επίσης ως καλύτερη μπλόκερ.