Τόμας: «Απίστευτος ο κόσμος στο ΟΑΚΑ»!

    Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε σε δηλώσεις του για την νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

    Επιμέλεια: Βασίλης Ντούτσης

    Τι άλλαξε ο κόους Πιτίνο;

    «Ήρθε όντας θετικός και με πολύ ενέργεια, έκανε το παιχνίδι μας πολύ πιό εύκολο για εμάς, ειδικά με την ομάδα πού έχουμε. Μας βοήθησε πολύ κάναμε καλή δουλειά και ήταν η πρώτη του νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

    Ήταν νωρίς αλλά αυτό ήταν δουλειά του Πιτίνο;

    «Ήταν όντως νωρίς αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και βγάλαμε ενέργεια και βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον και για αυτό μας προσέγγισε. Εστίασε στα μικρά πράγματα και μας προετοίμασε για να παίξουμε».

    Με μιά νίκη στο ΣΕΦ την καινούργια χρονιά αλλάζουν όλα;

    «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, ξέρουμε ότι θα είναι νέα χρονιά και σε μία δύσκολη έδρα, τους κερδίσαμε σε δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα εδώ επομενως θα είναι έτοιμοι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ίδια ψυχολογία με τώρα για να πάμε να πάρουμε την νίκη».

    Ο Παναθηναικός έχει 9 παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ στον δεύτερο γύρο, πώς αισθάνεσαι με αυτό;

    «Το είπε και ο κόουτς, πρέπει να κερδίσεις το 50% των παιχνιδιών εκτός έδρας. Άν πάρουμε 1-2 παιχνίδια εκτός θα μπορούμε μετά πιό εύκολα να προστατέψουμε την έδρα μας. Όπως είπα πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι, να μεγαλώσουμε αυτήν την ενέργεια πού βγάλαμε και να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια εκτός».

    Πώς είδες τον κόσμο στο ΟΑΚΑ σήμερα;

    «Απίστευτοι και ήταν εξαιρετικοί όσο αναφορά τον κόοουτς Πιτίνο στο να τον καλωσορίσουν, και γενικά ήταν απίστευτοι σήμερα και το εκτιμούμε και τους αγαπάμε».

    Έχεις να πείς κάτι στους οπαδούς για την νέα χρονιά;

    «Να μας δούν την νέα χρονιά, θα είναι κάτι καινούργιο, να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και όλοι ξέρουμε πώς είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, τούς ευχαριστούμε».