Σε δημοπρασία η φανέλα του Μουνιέ από το ντέρμπι στο Φάληρο για καλό σκοπό (Vid)!

    Σε δημοπρασία η φανέλα του Μουνιέ από το ματς που σκόραρε με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τα έσοδα να πηγαίνουν στη μάχη κατά του κορονοϊού.

    Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Αντονί Μουνιέ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, δίνει σε δημοπρασία μια φανέλα του από το «τριφύλλι».

    Και μάλιστα, όχι… όποια κι όποια φανέλα. Αλλά εκείνη που φορούσε στις 4 Μαρτίου 2018 όταν σκόραρε με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

    Ο Μουνιέ βγάζει αυτή τη φανέλα σε δημοπρασία με την ελάχιστη συμμετοχή να είναι τα πέντε ευρώ, έτσι ώστε τα έσοδα να πάνε στη μάχη κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, θα δοθούν στο νοσοκομείο της Βαλένς στη Γαλλία.

    Μάλιστα, ο Μουνιέ δέχθηκε και συγχαρητήρια για αυτή του την κίνηση από αρκετούς συμπαίκτες του. Όπως ο Βαγγέλης Οικονόμου, αλλά και ο Πάπου Γκόμεζ που τώρα παίζει στην Αταλάντα, την ομάδα του Μπέργκαμο που χτυπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη πόλη στην Ευρώπη από τον κορονοϊό.

    Πηγή: leoforos.gr