Αλαφούζος – Ρουμπέτης και Κομπότης στη Λειβαδιά (pics)

  Αλαφούζος

  Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την σχέση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Βασίλη Ρουμπέτη.

  Η ιστοσελίδα «Zougla.gr» δημοσίευσε φωτογραφίες από τις σουίτες του γηπέδου της Λειβαδιάς, όπου οι απεικονίζονται οι Γιάννης Αλαφούζος, Βασίλης Ρουμπέτης και Γιάννης Κομπότης. Πλέον, γίνεται απόλυτα κατανοητό πως κατέληξε το θωρακισμένο αυτοκίνητο στον συνδεσμίτη της Θύρας 7 και εμπλεκόμενο στην δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου.

  Θέλετε να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος; (poll)

  Ίσως είναι η ώρα ο εισαγγελέας να καλέσει τους δύο άνδρες για εξηγήσεις…

  Αναλυτικά όσα αναφέρει το «Zougla.gr»:

  Ιδού λοιπόν και η λύση του μυστηρίου. Είναι, όπως θα δείτε, όλοι τους περιχαρείς. Μία μεγάλη παρέα. Χαμογελούν, αλληλοσυγχαίρονται, χειροκροτούν. Μία μεγάλη αγκαλιά. Στην πρώτη φωτογραφία μέσα σε κόκκινο κύκλο ο κ. Γιάννης Αλαφούζος, πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ και δίπλα του κάποιοι άλλοι γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί.

  Στην επόμενη φωτογραφία που είναι λεπτομέρεια του ίδιου ενσταντανέ, το αφεντικό του Λεβαδειακού, κ. Κομπότης, χαριεντίζεται με τον Βασίλη Ρουμπέτη, στα αριστερά του. Ο Βασίλης Ρουμπέτης ήταν o ένας από τους δύο εκτελεσθέντες στην ενέδρα στον Κορυδαλλό. Ήταν στέλεχος της Θύρας 7, σαρξ εκ της σαρκός του συστήματος των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

  Οι Οι δύο αυτές φωτογραφίες αναρτήθηκαν προκειμένου να απαλλαγεί από τον κόπο ο κ. Γιάννης Αλαφούζος να ψάχνει για το πώς η θωρακισμένη Mercedes βρέθηκε στα χέρια του Βασίλη Ρουμπέτη. Οι δύο φωτογραφίες από τη σουίτα του Λεβαδειακού λύνουν όλο το «μυστήριο». Οι πρωταγωνιστές είναι όλοι εκεί.

  Επειδή λοιπόν ύστερα από τη δημοσίευση αυτού του οπτικού υλικού προκύπτει πως τίποτε δεν είναι αυτονόητο και πως θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για τη διασύνδεση που προκύπτει μεταξύ των προσώπων που πρωταγωνιστούν στην υπόθεση, μήπως θα έπρεπε να κληθούν από τον Εισαγγελέα οι κκ Αλαφούζος και Κομπότης; Διότι, το ακούσαμε και εμείς, πως η θωρακισμένη Mercedes παραχωρήθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Κομπότη και στη συνέχεια ο Κομπότης την παραχώρησε στον Ρουμπέτη. Είναι, άραγε, τόσο απλά αυτά τα πράγματα όταν μιλάμε για τέτοιου επιπέδου ξεκαθαρίσματα λογαριασμών;

  Και κάτι ακόμη. Εάν όντως ο κ. Αλαφούζος είχε δανείσει τη θωρακισμένη Mercedes στον Κομπότη, τότε τι τον εμπόδιζε να έβγαινε αμέσως μετά τα γεγονότα στον Κορυδαλλό και δημοσίως να αποκάλυπτε αυτήν την εκδοχή προσθέτοντας πως δεν θα μπορούσε να γνωρίζει το τι ακριβώς έκανε με το αυτοκίνητο ο Κομπότης και σε ποιόν το έδωσε; Εάν είχε συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο τότε δεν θα προκαλούσε όλη αυτήν την επίθεση από τη Θύρα 13 με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

  Τι τον κάνει (τον Γιάννη Αλαφούζο), ακόμη και τώρα, να διατηρεί αυτήν τη στάση, η οποία τον εκθέτει στα μάτια της ομάδας και των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού;

  Από το ρεπορτάζ ξέρουμε πως έχουν κληθεί υπάλληλοι του ΣΚΑΪ να καταθέσουν στη ΓΑΔΑ για τον τρόπο με τον οποίο η επίμαχη Mercedes βρέθηκε στα χέρια του Βασίλη Ρουμπέτη. Μήπως θα πρέπει να ανεβάσουν ταχύτητα οι υπεύθυνοι των ερευνών, αναπροσαρμόζοντας (προς τα επάνω) και το επίπεδο των κλητευμένων για εξηγήσεις;

  5 2 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια