Τσίροβιτς: «Ήρθαμε με μεγάλη επιθυμία για την νίκη»

Ο Λάζαρ Τσίροβιτς αναφέρθηκε στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Prasinoforos.gr.

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας ήταν εκπληκτικός. Ήρθαμε στην Θεσσαλονίκη με μεγάλο σεβασμό στην ομάδα. Έχουν πολύ καλούς παίχτες αλλά ήρθαμε με μεγάλη επιθυμία για την νίκη. Με καλή στρατηγική και καλή τεχνική που δείξαμε στο ματς καταφέραμε να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Είναι ομάδα με καλή υποδοχή όμως το σερβίς μας ήταν καλύτερο. Με το καλό σερβίς μας ήταν πολύ εύκολο να παίρνουμε εύκολους πόντους. Ο Παναθηναϊκός έδειξε σήμερα πως είναι μία ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Όλοι έδωσαν το καλύτερο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μπορεί να μας οδηγήσει πολύ ψηλά».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...