Διαμαντίδης: «Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το έβδομο»!

  Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του «τριφυλλιού», Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησε στο SDNA για την αγαπημένη του ομάδα, την Ευρωλίγκα και τον λόγο, που βρίσκεται στις ΗΠΑ!

  Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και του Παναθηναϊκού βρίσκεται στις ΗΠΑ με την ιδιότητα του συμβούλου του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ και μαζί με τον προπονητή της Εθνικής Παίδων, Γιάννη Καλαμπόκη, βλέπουν Ελληνες της διασποράς, στη προσπάθειά τους να ξεχωρίσουν κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις.

  Αυτή η επίσκεψή τους είναι στο πλαίσιο της εξαιρετικής ιδέας της ομοσπονδίας, του «Greek Abroad», μίας διαδικασίας, που ξεκίνησε πέρυσι και που σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και σε άλλες χώρες.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη στο SDNA:

  «Ναι, είναι η δεύτερη φορά, που γίνεται αυτό. Σίγουρα είναι μία ωραία διαδικασία, η οποία ξεκίνησε από πέρυσι με τον Τζέιμς Πριστούρη, που βοηθάει πάρα πολύ. Είναι ευκαιρία να ψάξουμε να δούμε αν κάποια παιδιά, κάποιοι Ελληνοαμερικάνοι, που θα έρθουν στη Νέα Υόρκη ή στο Σικάγο, που κάνουμε τα events αυτά, μπορούν να βοηθήσουν ενδεχομένως κάποια από τις Εθνικές ομάδες των Παίδων, των Εφήβων ή της Under 20.

  Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι από την φιλοξενία, που έχουμε τις δύο μέρες, που είμαστε εδώ. Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να ευοδωθεί με καλό σκοπό με την έννοια να βρεθούν κάποια παιδιά να βοηθήσουν το ελληνικό μπάσκετ».

  Για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και τις πιθανότητες, που έχουν να βρεθούν στο Βερολίνο: «Ναι, σίγουρα και οι δύο ομάδες μας έχουν καλές πιθανότητες. Εγώ εύχομαι με την καρδιά μου να προκριθούν και οι δύο ομάδες. Βέβαια για τον Παναθηναϊκό δεν το συζητάω, μετά από πολλά χρόνια, όλοι το έχουμε μεράκι να γυρίσει σε ένα φάιναλ-φορ και να διεκδικήσει την Ευρωλίγκα.

  Θεωρώ, όμως, ότι και ο Ολυμπιακός επειδή τα τελευταία χρόνια είναι μία ομάδα που είναι σταθερά στις πολύ καλές ομάδες έχει κι αυτός αρκετές πιθανότητες αν και πιστεύω ότι δύσκολα θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Αλλά πάλι είναι μία ομάδα την οποία την υπολογίζουν όλοι στην Ευρωλίγκα.

  Από την μεριά μας ως Ελληνες φίλαθλοι ευχόμαστε να είναι και οι δύο στο φάιναλ-φορ και όσον αφορά εμένα στον Παναθηναϊκό εύχομαι να φτάσει στο φάιναλ-φορ και γιατί όχι να κατακτήσει το έβδομο τρόπαιο, το οποίο θα μας κάνει όλους χαρούμενους».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια