«Φόβοι στην Αντβέρπ λόγω οικονομικής κατάστασης του Παναθηναϊκού»

  Σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα, η Αντβέρπ θα περιμένει προτάσεις και από άλλους συλλόγους για τον Λαμκέλ Ζε, καθώς δεν πείθεται από την οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού.

  Ο Λαμκέλ Ζε κάνει σαν… τρελός προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η υπόθεση αποδεικνύεται πιο δύσκολη.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «gva.be», η Αντβέρπ φοβάται λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα, θεωρεί πως είτε ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να δώσει λίγα χρήματα, είτε δεν θα μπει σε διαδικασία να χρησιμοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη. Για τον λόγο αυτό, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο βελγικός σύλλογος επιθυμεί να περιμένει για τυχόν προτάσεις από ομάδες της Αραβίας.

  Αναλυτικά το βελγικό δημοσίευμα για το θέμα του Λαμκέλ Ζε:

  «Ο Λαμκέλ Ζε συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, αλλά η μεταγραφή παραμένει δύσκολη.

  Η… αγάπη του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε και του Παναθηναϊκού, γίνεται όλο και πιο δυνατή. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ προφανώς και θέλει να πάει εκεί, επειδή θέλει να αγωνίζεται. Κι αν ήταν εφικτό αυτό να γίνει υπό τις οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι, τόσο το καλύτερο!

  Ο Ρουμάνος τεχνικός του επέτρεψε να κάνει τα πάντα στην Αντβέρπ. Ο Λαμκέλ Ζε μπορεί να δει τον εαυτό του να αγωνίζεται στον τοπ Ελληνικό σύλλογο. Του παρουσιάστηκαν οι όροι και ο ίδιος γνωστοποίησε πως είναι εντάξει με αυτούς.

  Όμως αυτό δε σημαίνει πως η μεταγραφή είναι ξαφνικά κοντά στην ολοκλήρωσή της. Η Αντβέρπ ήδη έχει πει στους ενδιάμεσους πως ναι μεν ο Παναθηναϊκός τον θέλει, όμως αυτό ισχύει για τώρα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να τον… νοικιάσει, κατά προτίμηση με οψιόν αγοράς κι αυτό ίσως να είναι καλό για την Αντβέρπ επειδή σε πέντε μήνες μπορεί να ανεβάσει την αξία του ο παίκτης.

  Όμως, ο Παναθηναϊκός δεν είναι ισχυρός οικονομικά κι έχει λίγα να προσφέρει. Οπότε στο Μποσουίλ περιμένουν υπομονετικά μέχρι να προκύψουν οικονομικά ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ποιος ξέρει, ίσως κάποιος σύλλογος απ’ τη Μέση Ανατολή να… χτυπήσει την πόρτα».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.