«Χαλί» ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ! (pic)

  Οι «πληγές» στο χορτάρι του ΟΑΚΑ αποκαταστάθηκαν με έξοδα των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ και όπως μπορείτε να δείτε στη σημερινή φωτογραφία του SDNA, το γήπεδο έγινε χαλί.

  Μετά από περίπου 20 μέρες ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι πλέον έτοιμος προς… χρήση.

  Με έξοδα των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ο χλοοτάπτητας ξυλώθηκε και τοποθετήθηκε καινούργιος. Θυμίζουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ ήταν σε τραγική κατάσταση, πράγμα που είχαν διαπιστώσει οι δύο ομάδες στα φιλικά που είχαν δώσει.

  Πλέον, όπως θα διαπιστώσετε και στην παρακάτω φωτογραφία του SDNA, ο αγωνιστικός χώρος είναι… χαλί και δεν θυμίζει σε τίποτα αυτόν που υπήρχε πριν τα βελτιωτικά έργα.

  Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε:

  Πηγή: sdna.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »