Λαμπερή εκδήλωση για το «ΜΒΑ in Sports Management» με Αλβέρτη – Διαμαντίδη!

  Η αυλαία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MBA in Sports Management» έπεσε την Τρίτη (28/7), παρουσία των Παναγιώτη Τριαντόπουλου, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

  «Παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Παναγιώτη Τριαντόπουλου, των δύο Γενικών της Διευθυντών, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, του Επιχειρηματικού της Διευθυντή, Σταύρου Ντίνου καθώς και όλων των φοιτητών, την Τρίτη (28/7/20) έπεσε η «αυλαία» του πρώτου ακαδημαϊκού έτους σπουδώντου πρώτου μεταπτυχιακού προγράμματος «MBAinSports Management» στην Ελλάδα, το οποίο δημιούργησαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το IST College!

  Στο τελευταίο μάθημα της σεζόν στις εγκαταστάσεις του ISTCollege(Λ. Συγγρού 68, Αθήνα) οι σπουδαστές του «MBAinSports Management» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές «πλουσιότεροι» σε γνώσεις και εμπειρίες.

  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσέφερε σε όλους τους φοιτητές από ένα συλλεκτικό λεύκωμα για τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο.

  Η πρώτη χρονιά της συνεργασίας των «πράσινων» με το IST Collegeήταν απόλυτα επιτυχημένη εξ’ ου και η προ ημερών επίσημη ανακοίνωση της έναρξης των εγγραφών για τo δεύτερο ακαδημαϊκό έτος σπουδών.

  Ο πρώτος κύκλος της περσινής χρονιάς είχε πληρότητα 100% στις συμμετοχές και λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος δημιουργήθηκε και δεύτερο τμήμα, το οποίο είχε αυξημένες συμμετοχές και για το λόγο αυτό το 
  IST College προχώρησε στη δημιουργία του δεύτερου κύκλου σπουδών, τον οποίο παρακολούθησαν αρκετοί σπουδαστές.

  Όπως στην πρώτη σεζόν έτσι και στη δεύτερη οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο σε διεθνή πρότυπα, με διαδραστικά workshops και βιωματικές εμπειρίες, το οποίο συνδέει τη θεωρία με την πράξη, αναβαθμίζοντας έτσι το συνολικό επίπεδο σπουδών.

  Παράλληλα, θα μπορούν να δουλεύουν επί καθημερινής βάσης σε μέρη της μελλοντικής τους εργασίας και να συμμετέχουν σε ομάδες εργασιών με στελέχη της 
  ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και άλλων ομάδων, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές τους και αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες.

  Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η συμμετοχή φοιτητών του «ΜΒΑ inSportsManagement»στο XmasTournament της PaoBCAcademy και σε αγώνες του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. αλλά και σε αρκετούς αγώνες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και άλλων ομάδων.

  Σημειώνεται πως το πτυχίο «ΜΒΑ in Sports Management» απονέμεται από το European International University (EIU) – Paris, Γαλλία.

  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ IST

  • Το IST συνεργάζεται επί 30 χρόνια με κορυφαία Πανεπιστήμια προσφέροντας Bachelors &Masters με φοίτηση εξ’ ολοκλήρου στη Ελλάδα, στους τομείς: 1) Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες, 2) Επιστήμη Υπολογιστών- Πληροφορική, 3) Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές.  
  • Στο IST δίνεται έμφαση στην καλλιέργεια δεξιοτήτων (soft skills), στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και στη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.
  • Το IST συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες και εφαρμόζει ένα καινοτόμο μοντέλο σπουδών που ονομάζεται “Business Facing” μέσα από το οποίο, η εκπαίδευση των σπουδαστών πραγματοποιείται σε συνθήκες προσομοίωσης με τη σύγχρονη αγορά.
  • Στο IST η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια προσφέροντας βιωματική μάθηση.
  • Στο IST παρέχεται υποστήριξη των μαθημάτων από ειδική πλατφόρμα εκπαίδευσης (E-Learning) και προσφέρονται περισσότερα από 150 σεμινάρια και πιστοποιημένα diplomas.
  • Στο IST η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων ξεπερνά το 85%.

  Στοιχεία Επικοινωνίας:

  IST College

  Λ. Συγγρού 68, Αθήνα 117 42 (Δίπλα στο μετρό «Συγγρού- Φιξ»)

  Τηλ. 210 4822222

  Υπεύθυνοι Προγράμματος:

  Γιώργος Τσέγκας  g.tsegkas@ist.edu.gr

  Γιάννης Μηναδάκης  min@ist.edu.gr»

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »