Μαρινάκης: «Με 50-50 διαιτησία θα ήμασταν Πρωταθλητές»

  Σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε πως με 50-50 διαιτησία ο Ολυμπιακός θα είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

  Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στην παρουσίαση των Μαρτίνεθ και Κορδόν:

  «Η ομορφιά της δημοκρατίας είναι να τα ανέχεσαι και να συζητάς. Σε μία κοινωνία έχεις ανθρώπους που προσφέρουν ή δεν προσφέρουν ή κλέβουν ή σκοτώνουν. Προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές παθογένειες και θα το ήθελα σε πιο καλό επίπεδο. Από το 2010 προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις πρώτα απ’ όλα η ομάδα να ενισχυθεί, να φτιαχτούν σωστά οι υποδομές και μία επιλογή συνεργατών γύρω από την ομάδα. Να μπορέσουμε να αλλάξουμε επίπεδο τον Ολυμπιακό. Για την καταξίωση σε όλα τα επίπεδα. Η προσπάθεια αυτή έπιασε τόπο. Βρεθήκαμε σε υψηλότερο επίπεδο. Κάναμε προσπάθειες που έμειναν στην ιστορία. Προπονητές που έκαναν μετά τεράστιες καριέρες. Επίσης παίκτες να πηγαίνουν πολύ καλά αλλά και στελέχη που εργάστηκαν στον Ολυμπιακό να διαπρέπουν σε ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό δεν είχε ξαναγίνει και είμαι ιδιαίτερα περήφανος για αυτό. Αυτό είναι η πιο μεγάλη απόδειξη.

  Δείτε επίσης: Πάει για «μπάσιμο» και στον Λεσόρ η Μπαρτσελόνα!

  Θεωρώ πως υπάρχει μία σήψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το βλέπουν όλοι και το είδε και πριν μερικά χρόνια ο κ. Μητσοτάκης και για αυτό ζήτησε την Ολιστική Μελέτη. Ήταν ένα μνημόνιο θέλετε να το πούμε. Αυτή τη μελέτη η ΕΠΟ την προσάρμοσε στα μέτρα της αλλά δεν έχει εφαρμοστεί έως τώρα. 

  Εδώ έχουμε αρχιδιαιητή τον κ. Μάνταλο ενώ μιλά η Ολιστική Μελέτη. Οι επαγγελματικές ομάδες δεν ορίζουν τις τύχες τους αλλά η ΕΠΟ άρα κοροϊδευόμαστε. Εδώ η επαγγελματική διαιτησία παρότι είναι Νόμος δεν εφαρμόζεται. Η νέα Κυβέρνηση πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες. Ο ρόλος μου δεν είναι να παραπονιέμαι. Εμείς είμαστε νικητές. Παρότι η χρονιά 22-23 οι μισθοί ήταν οι ψηλότεροι στην ιστορία του συλλόγου. Είχαμε 40 εκατ. ευρώ έξοδα για παίκτες – προπονητές και ήταν από τις χειρότερες κατατάξεις. Δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ομάδα που να κερδίζει διαιτησία και παρασκήνιο.

  Εάν η διαιτησία ήταν 50-50 θα είχαμε πάρει Πρωτάθλημα άνετα. Επίσης έχουμε ετοιμάσει ένα βίντεο για τα εγκλήματα και σε βάρος μας και σε άλλες ομάδες. Άρα φέτος η δουλειά μας είναι πιο δύσκολη γιατί θέλουμε μία ομάδα που θα νικά και τη διαιτησία. Θα το προσπαθήσουμε και ξέρετε πως είμαστε νικητές. Υπάρχει η αύρα του νικητή». 

  Ακολουθήστε μας στο Twitter

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια