Μολό: «Κάναμε έναν γεμάτο αγώνα»

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους τους «πράσινους» μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, μίλησε και για τον ίδιο και την παρουσία του πλέον στο δεξί άκρο της άμυνας. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τον τραυματισμό του: «Με τραβάει από παντού, αλλά είμαι καλά».

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Δεν θα αποκλίνω από αυτά που είχα πει μετά τον τελευταίο αγώνα, όπου είχαμε φέρει ισοπαλία. Τότε δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς, κάτι που συνέβη σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου».

Για τα τρία γκολ, παρά τις λίγες τελικές: «Σήμερα δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ, αν και στο τέλος μας πίεσαν. Θεωρώ ότι κάναμε ένα γεμάτο αγώνα όλοι μας. Το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας».

Για το πόσο κοντά βρίσκεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Είμαι ο λάθος άνθρωπος για να μου κάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος και την ημέρα που θα αρχίσω να σκέφτομαι παραπάνω από αυτό που είμαι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Όλοι θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά τώρα είναι μόνο λόγια αυτά».

Για το αν θεωρεί πως του ταιριάζει η θέση του δεξιού μπακ: «Είμαι φιλόδοξος σαν άνθρωπος και στόχος μου είναι να γίνω ο καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος. Κάθε μέρα ξυπνάω το πρωί με στόχο να γίνω όσο πιο καλός γίνεται».