Ο Μαρινάκης “κερδίζει” τον Στραματσόνι!

Ο Νίκος Μαρινάκης φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Αντρέα Στραματσόνι με τον Ιταλό τεχνικό του τριφυλλιού να επιθυμεί την παραμονή του και για την επόμενη σεζόν.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Νίκου Μαρινάκη. Παρόλο που φαινόταν “κομμένος” από τον Αντρέα Στραματσόνι και σίγουρη η απομάκρυνή του από τον Παναθηναϊκό με την λήξη του συμβολαίου του (που τελειώνει το καλοκαίρι), τελικά όχι μόνο θέλει να κρατήσει τον Έλληνα αμυντικό αλλά επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του ενώ πληροφορίες θέλουν τον Ιταλό να είχε εκφράσει στον ίδιο τον παίκτη την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν και ότι θα εισηγηθεί στη διοίκηση για την παραμονή του. Συν τις άλλοι, ο “Στράμα” έχει ζητήσει από τον παίκτη, να βελτιώσει συγκεκριμένους τομείς στο παιχνίδι του, ώστε να γίνει ακόμα πιο χρήσιμος για την ομάδα του. Θυμίζουμε ότι με τον Ατρόμητο έπαιξε βασικός αντί του Μέστο με τον Ιταλό βέβαια να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής όντας τιμωρημένος.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...