Παναθηναϊκός: «Αυτά ισχύουν για Βιλντόζα και Χουάντσο»

  Ο Παναθηναϊκός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τα μεταγραφικά εν όψει καλοκαιριού και γίνονται αναφορές συνεχώς στα ονόματα των Λούκα Βιλντόζα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

  Ο Παναθηναϊκός, το περασμένο καλοκαίρι, απέκτησε μεταξύ άλλων τους Λούκα Βιλντόζα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, σε δύο ηχηρές κινήσεις μεταγραφικά, αλλά αμφότεροι δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

  Ο δημοσιογράφος Χρήστος Ρομπόλης, κλήθηκε μέσω του «ΣΠΟΡ FM» να σχολιάσει το μέλλον των δύο παικτών, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι δύσκολο να φύγουν από τον Παναθηναϊκό, δίχως να μπει το… χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη.

  Αναλυτικά όσα ανέφερε:

  «Δύσκολο να φύγουν χωρίς να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Παναθηναϊκός, αν υπάρχει τέτοια πρόθεση γιατί ακόμη δεν το ξέρουμε, και υποθέτω ότι η τελική ευθεία της σεζόν θα κρίνει πολλά.

  Και το λέω αυτό γιατί είναι δύσκολο να βρουν με βάση τη φετινή τους εικόνα αυτά τα χρήματα. Ο Χουάντσο έχει διετές και ο Βιλντόζα τριετές συμβόλαιο. Ο Χουάντσο έχει αποδοχές 2,2 εκατ. ευρώ και ο Βιλντόζα έχει 1,7. Αυτά τα χρήματα με βάση την τωρινή τους εικόνα στην αγορά δεν τα βρίσκουν».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια