Πατήσια Θύρα 13: «Δράστε ή σκάστε – Στήριξη στον Ερασιτέχνη»!

  Ο σύνδεσμος της Θύρας 13 στα Πατήσια προέβη σε μία αξιέπαινη κίνηση στηρίζοντας τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

  Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ανακοίνωσαν πως οι εγγραφές του συνδέσμου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μετατρέπονται αυτόματα σε εγγραφές μελών στον Ερασιτέχνη/

  Η ανακοίνωση:

  Η προσφορά μας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ειδικότερα στον ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή. Οι μέρες που βιώνει ο Σύλλογος μας είναι κρίσιμες κι ακόμα πιο κρίσιμες είναι αυτές που θα έρθουν. Ανακοινώνουμε λοιπόν στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ πως οι εγγραφές του συνδέσμου μας, μέχρι το τέλος καλοκαιριού, μετατρέπονται αυτόματα σε εγγραφές μελών του ερασιτέχνη Π.Α.Ο. Τον Σεπτέμβριο όπως ανακοινώθηκε από τη νέα διοίκηση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση με θέμα και το γηπεδικό! Καναπεδάκηδες οπαδοί του πληκτρολογίου και των social media, ΔΡΑΣΤΕ ή ΣΚΑΣΤΕ.! Χορτάσαμε απο τα λόγια και την κριτική όλων. Ο Σύλλογος χρειάζεται πράξεις και στήριξη στα γήπεδα που αγωνίζονται τα τμήματα του. Για την εγγραφή στον ερασιτέχνη λοιπόν χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας και μια αίτηση που συμπληρώνεται στον σύνδεσμο.

  ΥΓ1. ΠΑΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

  ΥΓ2. ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »