Σαν σήμερα: Συμπληρώνει 54 χρόνια «ζωής» η Θύρα 13!

Σαν σήμερα πριν από 54 χρόνια, ιδρύεται στο κέντρο της Αθήνας από 26 μέλη ο σύνδεσμος της Θύρας 13 σε μια ξεχωριστή ημέρα για την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Η 19η Νοεμβρίου του 1966 αποτελεί ημέρα – ορόσημο για την ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς ιδρύεται ο σύνδεσμος της Θύρας 13. 

Σε αυτά τα 54 χρόνια η Θύρα 13 έχει ταξιδέψει παντού με το τριφύλλι και έχει κρατήσει ψηλά τη σημαία τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Έχει σταθεί διπλά σε όλα τα τμήματα του τριφυλλιού, από το δημοφιλέστερο μέχρι και το όχι και τόσο δημοφιλές.

Σε όλα αυτά τα χρόνια οι Θύρα 13 έχει δημιουργήσει εντυπωσιακά σκηνικά ανα τον κόσμο που έχουν γίνει viral προκαλώντας θαυμασμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Τα 26 ιδρυτικά μέλη της Θύρας 13 ήταν οι:

Ι.Παπουτσής, Σπ.Κυριάκης, Μ.Λιαράκος, Β.Γιαννακός, Δ.Σαραντάκης, Α.Παπαγεωργίου, Στ.Κατάκης, Κ.Πετρόπουλος, Σπ.Κατάκης, Π.Μανούρης, Απ.Ιωαννίδης, Γ. Ποντόπουλος, Γ.Οικονομόπουλος, Αγγ.Μυλωνάς, Αν.Κούστας, Αλ.Σταυρόπουλος, Δ.Παπάζογλου, Σ.Φλώρος, Ι.Λουκάς, Γ.Ατσάλης, Δ.Ξιφαράς, Δ.Κουτσούκος, Β.Αλεξόπουλος, Δ.Σάρλος, Αθ.Κακατσάκης και Γ.Πίκουλας.