Θύρα 13 προς Αλαφούζο: «Ξεχρέωσε και δώσε τις μετοχές στον Ερασιτέχνη»!

Ανακοίνωση-φωτιά κατά του Γιάννη Αλαφούζου εξέδωσε η Θύρα 13 ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» κατονόμασαν τον Αλαφούζο ως «υπεύθυνο για την κατάντια του ποδοσφαιρικού τμήματος». Παράλληλα τόνισαν το λάθος του να τον στηρίζουν σε ότι κάνει και ότι λέει στα πρώτα πέντε χρόνια του στην ομάδα. Τέλος ζήτησαν την άμεση αποχώρησή του από την ΠΑΕ παραδίδοντας τις μετοχές στον Ερασιτέχνη. Να σημειωθεί πως την ανακοίνωση δεν την υπέγραψαν όλοι οι σύνδεσμοι αλλά μόνο οκτώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας και ο υπεύθυνος για αυτή τη κατάντια έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος.

Από τη μέρα που ανέλαβες τις τύχες της ΠΑΕ, έχεις μικρύνει τον σύλλογο επικίνδυνα. Μια μικρή ανασκόπηση θα φρεσκάρει σε όλους τη μνήμη!

Η αλήθεια είναι ότι όταν ανέλαβες, αν και πολύς κόσμος είχε πολλές ενστάσεις για το ποιόν σου, η Θύρα 13 σε στήριξε και γλίτωσε η ομάδα από διοίκηση πρωτοδικείου. Μεγάλο το λάθος μας και ΦΤΑΙΜΕ. Το παραδεχόμαστε, ότι μέσα σε αυτό το χάος που ζούμε τώρα η αδράνεια και η απάθεια μας έγιναν όπλο σου. Όσο εμείς κοιτούσαμε όνειρα, βλέψεις και κόσμο άλλων ‘’θρησκειών’’, εσύ είχες ήδη αρχίσει το δηλητηριώδες σχέδιο σου. Είμαστε άνδρες και κάναμε λάθη που τα πληρώνουμε δαπανηρά τώρα. Γιατί οι άνδρες αυτό κάνουν, αναγνωρίζουν τα λάθη τους, πράγμα που αμφισβητούμε σε εσένα και για τα λάθη σου και για το φύλο σου. Σε αφήσαμε να δείξεις τι είσαι. Αλλά ο μανδύας που φόραγες χρόνια, μας τύφλωνε και αργήσαμε να σε καταλάβουμε. Όμως με τη στάση σου μέσα στο χρόνο έδειξες ότι είσαι ένας κακοήθης που παίζεις με την ιστορία και την ψυχές του πονεμένου κόσμου. Από που να αρχίσουμε;

Από το αλισβερίσι με τον χοντρό πρεζέμπορα και τη στήριξη του στα όργανα τής ΕΠΟ;
Τη πρόσληψη του αστείου στραματσιόνι και κάθε τιποτένιου προπονητή;
Το τράβηγμα της πρίζας που έμελλε να φέρει τη στάση πληρωμών και την διόγκωση των χρεών σε τεράστια νούμερα;
Ότι εξέδιδες ανακοινώσεις μέσω της ΠΑΕ με πολιτικό περιεχόμενο;
Το κλείσιμο της Θύρας 13 για δικά σου πολιτικά παιχνίδια;
Την διάλυση και τη στάση της ομάδας για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να ανεβάσεις ξανά τα χρέη της ομάδας στα ύψη?
Τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την πλήρη απαξίωση της? Την μη καταβολή των χρημάτων στον ερασιτεχνη;
Τα 80.500.135 ευρώ που λένε τα αρδάκια σου ότι έχεις πληρώσει για την αποπληρωμή των χρεών, τα οποία όμως τα δημιούργησες εσύ ο ιδιος;
Για την ‘’νύχτα στο Παλέρμο’’ όπου πήγες να ρίξεις τον ενδοξότερο σύλλογο στην β’ εθνική και τον κερδοσκοπικό νομο;
Για τους δήθεν ευρωπαίοαραβοανατολικούς αγοραστές της ΠΑΕ;

Τι να πρωτοθυμηθούμε?
Είναι άπειρα τα παραδείγματα τα οποία δε χωράνε σε μία ανακοίνωση φτάνοντας μέχρι τη σημερινή κατάντια .

ΛΟΙΠΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΘΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ.
Η κατάσταση δεν πάει άλλο και το βαρέλι δεν έχει πάτο γι’αυτό δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις βλέψεις για το γήπεδο, δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις κάποια σχέδια για προσωπικό σου συμφέρον, δεν μας ενδιαφέρει άμα τα βρήκες με την κυβέρνηση ή με τον χοντρό, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα που έχει σχέση με το σκάρτο πρόσωπο σου. Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ φυγή σού από την προεδρία, παραδίδοντας τις μετοχές στον ερασιτέχνη χωρίς χρέη και ΤΕΛΟΣ. Ειδάλλως θα μας βρισκεις πάντα μπροστά σου μέχρι να φύγεις..

Υ.Γ. Αρδάκια είστε τα γλιτσερά πλοκάμια αυτού του υποχθόνιου χταποδιού που λέγεται ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ.
Υ.Γ 2 Ατύχημα ήσουν εσύ πριν 63 χρόνια.

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ
ΘΥΡΑ 13 ΕΥΡΩΠΗΣ
»