Εκτίει με Βόλο ο Αλεξανδρόπουλος

    Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και θα λείψει στον αγώνα της 27ης Ιανουαρίου κόντρα στον Βόλο.

    Ο νεαρός μέσος δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο ματς του «τριφυλλιού» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και έφτασε τις τέσσερις. Ως εκ τούτου οι «πράσινοι» έπρεπε να αποφασίσουν σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια θα στερηθούν των υπηρεσιών του.

    Η απόφαση πάρθηκε και ο Αλεξανδρόπουλος θα είναι απών από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο στις 27 Ιανουαρίου.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.