Γιαννακόπουλος: «Θα επιστρέψω στην ΚΑΕ όταν βγει ο ήλιος από την δύση»! (pic)

  Την επιθυμία του να μην ασχοληθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

  Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ερωτήθηκε στο Instagram για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο… προσκήνιο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι παρότι η ομάδα του ανήκει ο ίδιος δεν ασχολείται και οι μετοχές του πωλούνται. Για αυτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε και πάλι την κατάσταση ώστε να μην ελπίζει κανείς.

  Για να δεις όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τον Παναθηναϊκό κάνε κλικ ΕΔΩ!

  Πιο συγκεκριμένα σε η ερώτηση που του έγινε ήταν: «Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψεις στην ΚΑΕ;». Η απάντηση; Δεν αφήνει κανένα περιθώριο συζήτησης. «Ναι, όταν βγει ο ήλιος από την δύση». Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό. Το νόημα είναι ξεκάθαρο και το μήνυμα εστάλει.

  Παρακάτω η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

  Θες να ενημερώνεσαι πρώτος για όλα τα νέα που αφορούν τον Παναθηναϊκό; Τότε βρες μας στο Facebook με ένα κλικ εδώ!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »