Μία Παναθηναϊκή εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

  Σήμερα (8/9, 21:30) παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Άγγελου Σκλαβουνάκη «Έτσι αγαπούν οι ποιητές» σε μία κατα-πρασινη εκδήλωση στο Πεδίον του Άρεως.

  Το δελτίο τύπου:

  Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:30, η Belle Epoque, παρέα με πολύ εκλεκτούς καλεσμένους –θρύλους του Παναθηναϊκού–, σας περιμένει εκεί ακριβώς που ιδρύθηκε ο Σύλλογος Μεγάλος: στο Πεδίον του Άρεως.

  Μαζί μας θα έχουμε το νέο πόνημα του Άγγελου Σκλαβουνάκη – ένα εξαιρετικό έργο, που μας ταξιδεύει στις ομορφότερες εποχές, με όχημα τις πιο ξεσηκωτικές μελωδίες και τους στίχους-ύμνους στην Παναθηναϊκή Ιδέα. Η ιστορία όλων των συνθημάτων του Τριφυλλιού ξεδιπλώνεται, σε ενα βιβλίο που θες να διαβάσεις μονομιάς και ο Αγγέλος έχει να μας πει πολλά κι ενδιαφέροντα στην παρουσίαση.

  Επίσης, ο εικονογράφος μας Κωνσταντίνος Κολέτσος θα μιλήσει για τη νέα εποχή του κόμικ «1908», ενώ μαζί του θα έχει κάποια φανταστικά «κομιξίστικα» σκίτσα παλιών και σύγχρονων αστέρων του Παναθηναϊκού, που θα διατεθούν αποκλειστικά σε εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

  Αποχώρηση από το «τριφύλλι» – Συνεχίζει αλλού την καριέρα του

  Το φετινό κεντρικό θέμα του Φεστιβάλ Βιβλίου είναι «η γυναίκα ως πολυσύνθετο ανάγνωσμα». Έτσι, ένα μέρος της εκδήλωσης θα αφιερωθεί σε αθλήτριες-επαναστάτριες του παρελθόντος, ενώ για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πρωταγωνίστριες του γυναικείου αθλητισμού, θα μιλήσει η προπονήτρια του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ γυναικών, Ελένη Καπογιάννη.

  Είναι μεγάλη μας η τιμή να βρίσκονται στο πάνελ κάποιες τιτάνιες προσωπικότητες της «πράσινης» Ιστορίας, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν προσεχώς. Ένας από αυτούς είναι ο τιμ μάνατζερ του παναθηναϊκού βόλεϊ, Ρούλης Αγραπιδάκης, ενώ μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, Χρήστος Μαρτσάκης.

  Ο «νονός» της Belle Epoque Αριστοτέλης Μπενόγλου, συγγραφέας, ερευνητής και αρθρογράφος στο sdna.gr, θα βρίσκεται επίσης μαζί μας, για να μιλήσει τόσο για τα παλιά και νέα έργα της εκδοτικής, όσο και για τα μελλοντικά μας σχέδια.
  Τέλος, με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως αυτή την τόσο ξεχωριστή εκδήλωση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος και μουσικός, Θοδωρής Μανίκας.

  Και αν πιστεύετε πως οι μεγάλες εκπλήξεις τελειώνουν εδώ… κάνετε λάθος. Οπότε, αυτή την Παρασκευή στις 21:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα «λημέρια του Καλαφάτη». Πεδίον του Άρεως, σκηνή Καλλιρρόη Παρρέν.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια