Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνάει τον Κώστα Τσάρκο!

    Για ακόμα μια φορά ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποδεικνύει ότι δεν ξεχνά όσους φίλους της ομάδας «έφυγαν» νωρίς.

    Σαν σήμερα το 1998 έχασε τη ζωή του ο 16χρονος φίλαθλος Κώστας Τσάρκος στην αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Άρσεναλ και ο Σύλλογος δεν τον λησμονεί.
    Πρόικειται για ένα δυστύχημα που έγινε όταν γύρω στο 70΄ του αγώνα ο νεαρός φίλος των «πράσινων» βρέθηκε στο κενό από το άνω διάζωμα και συγκεκριμένα από την Θύρα 4 με αποτέλεσμα να χάζει τη ζωή του, βυθίζοντας στη θλίψη την πράσινη οικογένεια.

    Ο νεαρός διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου ωστόσο απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του. Η κηδεία του έγινε στον νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου όπου παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι του Συλλόγου ενώ παρόντες και από την ποδοσφαιρική ομάδα ήταν οι Λαγωνικάκης , Μπασινάς και Κωνσταντινίδης. Επιπλέον παρόντες ήταν και οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι Παύλος και Θανάσης.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.