Τα… μπαλώματα, τα τρικ του Αταμάν και η μεταγραφή στο «3»! 

  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Εργκίν Αταμάν θεωρεί πως δεν υπάρχει κάτι στην αγορά που να… αλλάζει δραματικά την ζωή του «τριφυλλιού» και πως το ρόστερ είναι πληρέστατο, ειδικά μετά τις επιστροφές των τραυματιών, Παπαπέτρου και Ερναγκόμεθ. 

  Ρεπορτάζ προ ημερών ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση με έναν παίκτη που να αγωνίζεται στην θέση «3», έτσι ώστε να… μπαλώσει το κενό που αφήνει η μακρόχρονη απουσία των Ερναγκόμεθ και Παπαπέτρου. Μετά από τις τελευταίες αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» τα δεδομένα άλλαξαν άρδην, καθώς και από το γεγονός πως ο Χουάντσο αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα από τον τραυματισμό του.

  Τα… τρικ και τα σχήματα Αταμάν για να καλύψουν τα 40′ στο «3»!

  Τα τρικ και τα σχήματα που μπορεί να δημιουργήσει ο Εργκίν Αταμάν για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ είναι αρκετά. Αρχικά, ο αναγεννημένος Μάριους Γκριγκόνις δείχνει πως μπορεί να σταθεί σαν το βασικό σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Δικαιώνει και τον Τούρκο τεχνικό για την απόφαση του να μείνει στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο που ΦΩΝΑΖΕ πως είναι ο πιο αδικημένος της περυσινής χρονιάς λόγω των χαρακτηριστικών του.

  Από την άλλη, αγωνιστικό χρόνο στο «3» μπορεί να πάρει τόσο ο Λευτέρης Μαντζούκας σε ψηλά σχήματα, όσο και ο Τζέριαν Γκραντ σε σχήματα με τρεις γκαρντ. Ο Τούρκος τεχνικός μας έχει δείξει από την Εφές ότι αρέσκεται στα κοντά σχήματα και η πληρέστατη γραμμή γκαρντ του Παναθηναϊκού (Σλούκας, Βιλντόζα, Ναν, Γκάι, Μωραΐτης) μπορεί να δημιουργήσει αρκετές τέτοιες καταστάσεις.

  Αξιοσημείωτη είναι και η μέχρι τώρα παρουσία του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη σε ρόλο… καμικάζι και defensive stopper. Αδιαμφισβήτητα και εκείνος μπορεί να έχει αγωνιστικό χρόνο σε αυτήν την θέση, προοδεύοντας παράλληλα με την πρόοδο της ομάδας. Τα χαρακτηριστικά του μπορούν να τον αναδείξουν στο σύστημα Αταμάν και να… ανεβαίνει σιγά σιγά στην ιεραρχία του ροτέισον.

  Αυτές είναι οι σκέψεις του Εργκίν Αταμάν για να καλυφθούν τα 40′ της θέσης «3». Αδιαμφισβήτητα, όμως, στο… στρατόπεδο του Παναθηναϊκού περιμένουν με… αγωνία την επιστροφή των Παπαπέτρου και Ερναγκόμεθ έτσι ώστε το ρόστερ να γίνει πληρέστατο, όπως δεν το έχουμε δει ποτέ ξανά στην σεζόν.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια