Πληρώνει την εφορία ο Αλαφούζος!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται εντός της ημέρας (29/9) να πληρώσει το ποσό που πρέπει να εξοφλήσει στην εφορία ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα κάτι τέτοιο γίνεται κυρίως για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις επιχειρήσεις του πρώην προέδρου του τριφυλλιού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησε οριστικά και αμετάκλητα από το τιμόνι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μάλιστα ανέφερε πως δεν πρόκειται να βάλει ούτε ευρώ για την ομάδα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, καθώς ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι υποχρεωμένος να διαφυλάξει τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του. Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να καταθέσει 1 εκ ευρώ στην εφορία.

Το συγκεκριμένο ποσό αν δεν εξοφληθεί, τότε θα δημιουργηθούν προβλήματα και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του Έλληνα επιχειρηματία. Οπότε με λίγα λόγια ο Αλαφούζος είναι αναγκασμένος να πληρώσει την εφορία. Φυσικά οποιαδήποτε άλλη οικονομική υποχρέωση της ομάδας που αφορά και τον ίδιο, πρόκειται να καλυφθεί από τον Αλαφούζο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.