Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με Τελάντερ

Η πλευρά του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη του Ράσμους Τελάντερ βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις για να αποσυρθεί η προσφυγή του Δανού ποδοσφαιριστή

Εδώ και μερικές ημέρες, είναι γνωστό ότι ο Ράσμους Τελάντερ κατέθεσε προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, επειδή δεν υπολογίζεται από το Μαρίνο Ουζουνίδη. Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να επικοινωνήσει με το Δανό κεντρικό αμυντικό, ώστε να βρεθεί μια λύση και να αποσυρθεί η προσφυγή.

Για την ώρα, η εξωδικαστική λύση δεν έχει βρεθεί, αλλά αναμένεται από το Λαουτάρο Ρινάλντι να χαράξει το δρόμο του Ράσμους Τελάντερ, καθώς δεν παρουσιάστηκε καθόλου στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.