Τα σενάρια σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του Μακέντα!

  Τι ψιθυρίζει ο Ιταλός επιθετικός στις ιδιαίτερες συζητήσεις του σχετικά με το μέλλον της καριέρας του;

  Την ώρα που τουρκικές «σειρήνες» ηχούν δυνατά στα αυτιά του Φεντερίκο Μακέντα και δύο ομάδες (Αλάνιασπορ, Αντάλιασπορ) της γειτονικής χώρας έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον, ο Ιταλός επιθετικός εκπέμπει σε διαφορετικό… μήκος κύματος.

  Ποιο είναι αυτό;

  Μεταγραφή σε ευρωπαϊκή ομάδα (κατά προτίμηση αγγλική ή ιταλική) ή ανανέωση του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό κι ενώ να θυμίσουμε πως το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του ΄21

  Κάτι που πολύ απλά σημαίνει πως η τουρκική προοπτική, δεν συγκινεί τον 28χρονο στράικερ.

  Κι ας του προσφέρουν οι Τούρκοι σχεδόν τα τριπλάσια χρήματα απ΄όσα βγάζει το χρόνο κυκλοφορώντας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τα δύο τελευταία χρόνια.

  Ο Μακέντα όπως έχει να λέει ο ίδιος στις ιδιαίτερες συζητήσεις του το τελευταίο διάστημα στα νότια προάστια της πρωτεύουσας, νιώθει καλά στο «τριφύλλι». Κι ασφαλώς δεν βάζει σε προτεραιότητα την αποχώρησή του από το Κορωπί.

  Κι ας γνωρίζει πως τη νέα σεζόν θα΄χει έντονο ανταγωνισμό και θα παλεύει με τον (new entry) Καρλίτος για μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

  Έναν παίκτη που αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού διευθυντή, Τσάβι Ρόκα, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό σχετικά με τη διαχείρισή του Ισπανού επιθετικού.  

  Από την άλλη βέβαια ο Μακέντα γνωρίζει και ο ίδιος πως το φετινό καλοκαίρι έχει μία από τις τελευταίες ευκαιρίες να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο, «εξαργυρώνοντας» τα δύο παραγωγικά χρόνια (26 γκολ σε 65 ματς) στον Παναθηναϊκό.

  Ένα ποιοτικότερο (ευρωπαϊκό) πρωτάθλημα απ΄το ελληνικό κι ένα υψηλότερο συμβόλαιο συγκριτικά με τις αποδοχές του στο «τριφύλλι», θα΄ναι καλοδεχούμενα. Το ίδιο ισχύει και για ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με σημαντική βελτίωση των απολαβών του.

  Επί του παρόντος ωστόσο, ούτε το ένα, ούτε το άλλο, φαίνονται στην άκρη του κοντινού ορίζοντα.

  Βεβαίως μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν και το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, πολλά μπορούν να αλλάξουν και να συμβούν με επίκεντρο τον Ιταλό φορ.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Loading...
  Translate »